Explorer Live, een uniek verkooptrainingsplatform met functie voor externe casusobservatie gelanceerd

Caseobservaties zijn op twee manieren van cruciaal belang voor verkoopteams voor medische hulpmiddelen: ze brengen productkennis buiten het klaslokaal tijdens de training en stellen ze bloot aan klinische expertise voor effectievere training en onboarding.

Explorer Live, is een digitaal platform met een digitaal procedureel draaiboek met connectiviteit op afstand en robuuste gegevensverzameling voor trainingsbeoordelingen.

Met connectiviteit op afstand kunnen nieuw aangeworven verkoopteams veilig inloggen op het platform van Explorer Live om een ​​procedure in realtime te observeren, zonder logistieke vertragingen. Met zijn digitale procedurele draaiboek kan het verkoopteam best practices leren, waardoor ze hun expertise en kennis kunnen uitbreiden en andere leden van het team op elk moment tijdens een procedure kunnen ingrijpen met minimale verstoring. Voor elke casusobservatie stelt Explorer Live bedrijven in medische hulpmiddelen in staat om aan het einde van de procedure trainingsbeoordelingen te geven om de procedure- en productkennis te evalueren en te verbeteren.

Explorer Live is ook waardevol voor huidige verkoopteams waar observatie op afstand kan worden gebruikt om geavanceerde opleidingsmogelijkheden te bieden. Naarmate artsen meer gebruik maken van een apparaat en complexere gevallen uitvoeren, draagt ​​het blootstellen van verkoopteams aan die gevallen met observatie op afstand bij aan hun procedurele expertise en kan het helpen om hun eigen bedrijf en marktaandeel te laten groeien. Gevorderd leren zal hen de kennis verschaffen om complexe gevallen te ondersteunen in afwachting van mogelijke situaties die zich kunnen voordoen tijdens een procedure in een van hun accounts.

“Onze klanten zijn op zoek naar manieren om door een landschap te navigeren dat voor altijd is veranderd door de pandemie, en de acceptatie van op afstand gebaseerde tools neemt toe naarmate de early adopters de ROI binnenhalen. De enorme kostenbesparingen die onze tool oplevert – zowel op het financiële als de tijd die wordt bespaard om de resultaten te maximaliseren – maakt het voor klanten duidelijk dat de efficiëntie van deze paradigmaverschuiving in de industrie wordt toegejuicht. We verwachten dat klanten honderdduizenden dollars aan kostenbesparingen zullen zien door alleen te reizen, en dat de tijd die nodig is om het vereiste aantal gevallen voor een nieuwe vertegenwoordiger te observeren, met meerdere maanden zal afnemen, “zei Jennifer Fried, CEO en mede-oprichter van Explorer Surgical. “Blootstelling aan realtime cases tijdens initiële verkooptraining en geavanceerde opleiding in plaats van gesimuleerde scenario’s kan verkoopteams die Explorer Live gebruiken een concurrentievoordeel bieden, waardoor ze uiterst waardevol zijn voor een klinisch team.”

Explorer Live is een cloudgebaseerd, gebruiksvriendelijk platform. Het is toegankelijk op elke Windows-computer als een downloadbare applicatie, of op het web via Google Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge. Het is ook beschikbaar voor mobiele apparaten als een app die toegankelijk is via iTunes, Google Play of Microsoft Store. Het is met succes geïmplementeerd in topziekenhuizen, zoals het University of Pittsburgh Medical Center en het Rush University Medical Center in Chicago. Het bedrijf is jaar-op-jaar zes keer zo groot geworden en heeft meer dan 20 nieuwe klanten voor medische hulpmiddelen aangenomen in meerdere therapeutische gebieden.

creditSource link

Docis
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart