De 7 belangrijkste voordelen van het krijgen van een legitieme ESA-brief

Het is geweldig dat een huisdier van welke soort dan ook nu wettelijk kan worden beschouwd als een dier voor emotionele steun. Dat betekent dat u en uw huisdier dichterbij dan ooit kunnen zijn. De band die baasje en huisdier delen is niet anders dan een band tussen gezinsleden, al ziet de rest van de wereld dat soms niet zo. Gelukkig kun je bewijzen dat ze belangrijk zijn voor je emotionele gezondheid en een geldige ESA-brief krijgen om ervoor te zorgen dat ze altijd bij je kunnen zijn. Als dat nog niet genoeg reden is om een ​​brief aan te vragen, zijn hier 7 belangrijke redenen waarom u niet zou moeten aarzelen om uw huisdier als ESA te registreren.

Het hebben van een ESA-brief is uw legitieme bewijs dat uw huisdier aan uw zijde moet zijn om uw emotionele gezondheid te ondersteunen. Daarom bent u vrijgesteld van het betalen van toeslagen voor huisdieren, aanvraagkosten voor huisdieren en aanbetalingen. Op sommige plaatsen zijn huisdierentoeslagen vereist wanneer u uw harige vriend meeneemt. Gelukkig is deze brief in feite een gratis pas waarmee je huisdier je overal gratis kan vergezellen.

U kunt kiezen waar u wilt wonen, ongeacht de huisdierbeperkingen in het gebouw. Of de verhuurder deze regel nu wel of niet heeft, jij en je metgezel kunnen wonen waar je maar wilt. Het hebben van een ESA-brief legt de verhuurder uit waarom uw huisdier bij u binnen moet blijven.

ESA-brieven stellen u vrij van locatiebeperkingen. Dit betekent dat uw huisdier kan elke plaats bezoeken, zelfs als het niet huisdiervriendelijk is. Van coffeeshops tot hotels zonder huisdieren, je harige speelkameraadje kan je op elke reis vergezellen.

  • Toegestaan ​​als reisgenoot

Er zijn geen beperkingen voor de grootte en het gewicht van huisdieren om aan boord van vliegtuigen te volgen. Ook hoeft uw huisdier geen minder prettige reiservaring te doorstaan. Bij het boeken van een vlucht staat in uw ESA-brief dat u uw begeleider mee aan boord moet nemen. Dit betekent dat uw huisdier naast u op zijn eigen stoel kan zitten en u gezelschap kan houden zodat u tijdens de reis over hem kunt waken.

Veel mensen vragen zich af of het de moeite waard is om een ​​ESA-brief te krijgen. Ze gaan ervan uit dat gekwalificeerd worden veel werk is en de meesten zijn zich er niet van bewust hoe gemakkelijk het kan zijn. Het betekent niet alleen dat u uw huisdier altijd bij u kunt houden, maar het zal ook uw mentale toestand verbeteren. Wanneer u uiteindelijk besluit dat uw huisdier is de moeite waard om een ​​ESA-brief te krijgen, moet u dan kijken naar de beste manieren om de uwe te zoeken. Terwijl een erkende therapeut er een kan afgeven, kunnen anderen die van hen ontvangen van een maatschappelijk werker of arts die bekend is met uw geestelijke gezondheid. Sinds kort is het krijgen van een professionele ESA-brief nog eenvoudiger met online applicaties. Dit vereist echter wel wat onderzoek van uw kant om er zeker van te zijn dat u een geldige brief van een betrouwbare online bron aanvraagt.

  • Geen verlengingen of updates nodig

Een ander groot voordeel van ESA-brieven is dat er geen vervaldatum is voor huisvesting.

Bovendien kan uw huisdier elke leeftijd hebben en staat de ESA-letter nog steeds. Hoewel sommige verhuurders de mogelijkheid hebben om sommige op een bepaalde leeftijd te beperken, staat in uw brief duidelijk dat uw huisdier aan uw zijde moet blijven, hoe jong of oud ze ook zijn.

  • Elke dag is het “Breng uw huisdier naar het werk”-dag

Misschien is een van de beste redenen om een ​​legitieme ESA-brief te krijgen, dat u zelfs breng je huisdier naar het werk met u, wat ongetwijfeld uw mentale toestand zal helpen tijdens lange kantooruren. Bovendien, als je studeert, krijg je toestemming om ze mee te nemen naar school of universiteit. Geen enkele onderwijsinstelling of organisatie kan je beste vriend afwijzen.

  • Zeg vaarwel tegen rasbeperkingen

Helaas, als het om honden gaat, hebben sommige mensen nog steeds hun vooroordelen. Bepaalde rassen zoals Pitbulls, Rottweilers en Huskies mogen soms niet in bepaalde gebouwen wonen. Met een ESA kunt u echter afscheid nemen van die beperkingen, aangezien uw huisdier wettelijk is vermeld als hulphond. Als zodanig kan een verhuurder uw ras de toegang tot het terrein niet weigeren.

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat onze katten, honden en zelfs vogels ons mentale en fysieke welzijn helpen verbeteren. Daarom is het krijgen van een ESA niet alleen gunstig voor onze mentale gezondheid, maar het zal ons ook actief en fysiek gezond houden. Er zijn maar weinig dingen zo geruststellend als uw kat aaien of uw hond uitlaten voor een wandeling. Dus waarom zou u uw speelkameraadje niet altijd in de buurt houden door u aan te melden voor een legitieme ESA-brief?

creditSource link

Docis
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart