Intelivation Technologies lanceert Advantage-C™ PEEK Cervical Interbody Fusion Device

Intelivation-technologieën, een bedrijf in medische apparatuur met een groeiend productportfolio, heeft vandaag aangekondigd dat ze officieel het Advantage-C™ PEEK Interbody Fusion Device lanceren tijdens de 36e jaarlijkse NASS-bijeenkomst in Boston, 29 september – 2 oktober 2021.

Het Advantage-C™ PEEK cervicaal interbody-fusie-instrument is ontworpen voor gebruik bij patiënten met een volgroeid skelet met niveaus C2-T1 in combinatie met fixatie voor ACDF-procedures (anterieure cervicale discectomie en fusie). Het bedrijf kondigde aan dat het op 8 september 2021 FDA-goedkeuring kreeg.

Advantage-C™ is ontwikkeld om fusie te optimaliseren met behoud van elasticiteit die vergelijkbaar is met bot en radiolucentie van het kooilichaam. President Amit Sinha verklaarde: “We kijken uit naar een succesvolle lancering van Advantage-C™ en de talloze efficiëntieverbeteringen die dit apparaat zal brengen voor zowel chirurgen als ziekenhuissystemen”

Hij voegde eraan toe: “Advantage-C is de basis voor ons snelgroeiende interbody-platform dat het komende jaar voortdurende innovatie en productreleases zal zien.” Directeur Rob Anderson voegt toe: “Onze groeiende lijn van interbody-apparaten versterkt onze toewijding om kosteneffectieve spinale oplossingen op de markt te brengen die consistent superieure klinische resultaten opleveren. Namens het directieteam ben ik erg onder de indruk van hoe snel ons R&D-team heeft gewerkt om dit apparaat op de markt te brengen.”

creditSource link

Docis
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart