Op welke plekken kun je laserontharing toepassen?

Het laten laseren van je lichaam kan een effectieve manier zijn om je eenvoudig en langdurige te kunnen ontdoen van haar. Met name bij vrouwen zijn er verschillende plekken op het lichaam die erg populair zijn om middels laserontharing te ontdoen van haar. Wat je met name ziet, is dat de bovenlip, kin, wangen, kaaklijn, bakkebaarden, het gelaat, oksels, armen bovenbenen, onderbenen, hele benen, bikinilijn en nek erg populair zijn. Dit heeft als grote voordeel dat je bijvoorbeeld tijdens een vakantie niet hoeft na te denken of je je benen wel goed geschoren hebt of dat je misschien last krijgt van rode bultjes onder je oksels. Daarbij komt ook dat het niet verstandig is om direct na het scheren in de zon te gaan. Doordat de poriën dan openstaan, is de kans op verbranding nog groter.

De benen laten laseren

Een erg populaire plek die regelmatig wordt gelaserd, zijn natuurlijk de vrouwelijke benen. Niet voor niets kiezen ontzettend veel vrouwen ervoor om tijdens de wintermaanden hun benen niet te scheren. Ze dragen dan vaak toch een broek of panty, waardoor de benen niet zichtbaar zijn. Hun partner, indien ze deze hebben, dienen dit maar even voor lief te nemen gedurende deze maanden. Wil je je hier als vrouw nu geen zorgen meer over hoeven te maken, dan biedt het laseren van je benen uitkomst. Het voordeel van zo’n behandeling, is dat het volledig pijnloos kan worden uitgevoerd. Wel is het goed te weten dat je er met één behandeling nog niet bent. Voor beide benen heb je zo ongeveer tussen de 8 a 10 behandelingen nodig. Dit komt omdat je haren in verschillende fasen groeien, waardoor het belangrijk is iedere fase afzonderlijk aan te pakken.

De bikinilijn

Voor de meeste vrouwen is de bikinilijn een doorn in het oog. Dit komt vaak doordat ze na het scheren te maken krijgen van irritaties en rode bultjes. Iets waar je natuurlijk tijdens je vakantie niet bepaald om staat te springen. Het laten laseren van je bikinilijn biedt dan uitkomst. Het laten laserontharen van je bikinilijn neemt zo ongeveer tussen de 6 a 8 behandelingen in beslag. Uiteraard zie je al direct bij de eerste behandeling enorme effecten. Maar wil je volledig verlost zijn van het scheren, dan dien je iedere 6 tot 8 weken een behandeling te ondergaan. Nadat je dit zo’n 6 a 8 keer hebt gedaan, zul je zien dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het scheren van je bikinilijn. Echter kan het zo zijn dat er door wat hormonale schommelingen wat haren terug groeien. Vaak kan dit eenvoudig middels één a twee behandelingen worden verholpen.

Dit moet je weten voorafgaand aan een laserontharing behandeling

Voordat je de eerste laserbehandeling ondergaat, is het belangrijk dat je de huid rustig houdt. Dit houdt dus in dat je de plek die dient te worden gelaserd, zo’n 4 tot 6 weken voor de tijd niet meer epileert, harst of middels een andere ontharingsmethode belast. Scheren is overigens geen probleem. Ook is het belangrijk niet meer onder een zonnebank te gaan. Je zult zien dat wanneer je je keurig aan deze voorschriften houdt, de resultaten van de laserontharing verbluffend zullen zijn.

Docis
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart